top of page
Obrázek autoraHotel Fontána

Luxusní Kosmetika Sophie's Garden v Salonu Fontána 🌟

V hotelu Fontána můžete, kromě ubytování, využít i řadu dalších služeb. Máme zde soukromé wellness, pořádáme akce a eventy a k dispozici je vám i hotelový obchůdek. Některé služby jsou určeny pro hotelové hosty, jiné si může užít i návštěvník zvenčí.


Kromě toho můžete zavítat i do beauty salonu Fontána, který je na objednání otevřen i široké veřejnosti. Je to místo, kde se intenzivně věnujeme ženské kráse, revitalizaci pleti, tvarování těla a zvýšení dámského sebevědomí.


Jsme nesmírně hrdí, že pracujeme s jedinečnými a funkčními přístroji a kvalitní kosmetikou. A právě v tomto článku vám chceme představit kosmetickou řadu, kterou prodáváme k domácímu užití jako jediný salón v Brně.

Sophie's Garden je nová, luxusní značka péče o pleť, která se po pěti letech výzkumu a vývoje etablovala mezi jedničky na trhu. Byla vyvinuta ve Švýcarsku, což je ostatně znát i z jejího složení, neboť využívá kombinaci přírodních produktů ze švýcarských Alp.

Tím si klade za cíl propojit tradiční hodnoty s nejnovějšími vědeckými poznatky a vytvořit efektivní kosmetickou řadu.


Tajemství značky zní: Cell Conductor Complex. Ten je navržen tak, aby zacílil a působil přímo v pórech buněčného jádra. Základní složkou komplexu je Funarine, aktivní látka získaná ze švýcarského vysokohorského mechu, která v kombinaci s dalšími účinnými složkami zpomaluje stárnutí pleti.


Sophie's Garden tak přináší kosmetickou řadu, která je takzvaně „o krok dřív“ a představuje revoluci v kosmetickém průmyslu.


Co to znamená? Zjednodušeně bychom řekli, že zabraňuje stárnutí dřív, než je vidět.



Jak to dělá? Jedním z prvních známek stárnutí pleti v důsledku působení času a stresu je zvětšování jader v kožních buňkách. V důsledku toho dochází k omezení funkčnosti typické pro mladou pleť, jako je pevnost, pružnost a regenerace.


Švýcarští vědci ale našli řešení v podobě Funarine, který doslova rozpouští kalcifikované usazeniny v jádrech. Působí dlouhodobě a jeho účinky jsou prokazatelné:

🔸redukuje procesy stárnutí

🔸zpomaluje stárnutí pleti v důsledku věku

🔸zlepšuje elasticitu pokožky

🔸regeneruje pleť

🔸zlepšuje odolnost kožních buněk


Máme s touto kosmetikou osobní zkušenosti a víme, že drobné linky a vrásky jsou pravidelným užíváním viditelně vyhlazovány, pokožka je opět jemná, pružná a vitální.

Sophie's Garden se navíc vyznačuje nejen inovativními složkami a technologiemi, ale poznáte ji i podle luxusního balení a příjemných vůní.


Nejspíš nemusíme ani říkat, že všechny výrobky této švýcarské značky jsou ekologické, dermatologicky testované a zaručují nejvyšší stupeň kvality i výsledného působení na pokožku.


V hotelu a v beauty salonu nevyjímaje, se snažíme používat a prodávat jen kvalitní suroviny, přístroje, vybavení a produkty. A kosmetickou značku Sophie's Garden můžeme klientkám doporučovat s tím nejčistším svědomím. 💖

19 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page