top of page
Obrázek autoraHotel Fontána

Červenec: Akce, které stojí za to! 🌞

Poslední červnový víkend jsme oficiálně přivítali léto na Brněnské přehradě a sezóna tak může propuknout v plné parádě. V červenci a srpnu to okolo vody opravdu žije. Užívat si můžete vodní sporty a radovánky nebo aktivní zábavu na plážích a v bezprostředním okolí přehrady. Restaurace a bary lákají k posezení, sportoviště se plní milovníky aktivní dovolené, pejskaři vyráží na procházky podél vody se svými čtyřnohými mazlíčky, cyklisté objevují krásy místní krajiny, každý si tu přijde na své. Lodní doprava vozí turisty v pravidelných intervalech, na hradě Veveří je otevřeno a brněnská ZOO láká k návštěvě rodiny s dětmi. Co víc si přát? V létě je v okolí Brněnské přehrady jednoduše pohoda. 🍹🎉🌊

Jako každý měsíc, i tentokrát jsme pro vás vybrali několik červencových akcí, které si zaslouží vaši pozornost.


🪐 Festival planet v Brně: Nezapomenutelná kosmická podívaná

Brno se letos stane centrem vesmírného dění díky Festivalu planet, který se uskuteční ve dvou termínech: od 8. července do 14. července a od 5. srpna do 11. srpna 2024. Tato jedinečná akce, organizovaná hvězdárnou a planetáriem Brno, nabídne návštěvníkům fascinující pohled na vesmírná tělesa přímo v parku na Kraví hoře. Čekají vás nafukovací modely vesmírných těles: Země, Mars a Měsíc v obřích desetimetrových modelech, které budou umístěny přímo v parku. Novinkou je model Země ponořený do tmy, který bude zobrazovat noční zdroje světla i polární záři, což vytvoří působivou podívanou. Návštěvníci se mohou těšit na projekce, které přiblíží krásy a tajemství vesmíru. Festival planet je jednou z nejoblíbenějších letních akcí v Brně.


🏎️ Brno Grand Prix Revival 2024: Historické závody se vrací na Masarykův okruh

Ve dnech 13. a 14. července 2024 ožije Masarykův okruh v Brně opět vzrušením a rychlostí díky akci Brno Grand Prix Revival. Návštěvníci se mohou těšit na autentické závody, kdy půjde zejména o čas a rychlost. Do Brna zavítají špičková historická vozidla, která divákům nabídnou nezapomenutelnou podívanou. Brno Grand Prix Revival 2024 slibuje nejen vzrušující závodní podívanou, ale také návrat do zlaté éry automobilového sportu. Přijďte se podívat na tuto jedinečnou akci a užijte si víkend plný adrenalinu a nostalgie.


🧘‍♀️ Jóga, Brunch & Beauty: Cvičení, relaxace, krása a dobré jídlo pro proaktivní ženy.

V hotelu Fontána na Brněnské přehradě se uskuteční již pravidelná akce Jóga, Brunch & Beauty, která proběhne ve dvou termínech, a to v sobotu 27. července a v neděli 4. srpna. Tato událost je ideální pro všechny ženy, které na sobě pracují a rády se dozví a zažijí něco nového. Těšit se můžete na jógové cvičení, základy Guasha masáže, vychutnáte si brunch přímo v hotelu a jako poslední je na programu denní líčení každé z účastnic. Akce je plánována zhruba od 9.00 do 13.00 a je třeba se na ni předem registrovat na emailu beauty@fontanahotel.cz.


🎬 Letní kino v Beach bar Hříbek: filmové klasiky pod širým nebem.

Kousek pod hotelem Fontána narazíte na pohodový plážový bar Hříbek. Pěšky se k němu dostanete za pár minut. Každou středu a sobotu je tu na programu letní kino. Klapka odstartuje zábavu v devět hodin večer a těšit se můžete na filmové evergreeny jako Gympl, Top Gun, Mizerové navždy a další zlaté kousky. Dokonalou letní atmosféru tu dokresluje lesknoucí se hladina přehrady a letní příjemné prostředí.


Hotel Fontána je pro vás, kromě prvního týdne v červenci, otevřený celé léto. Moc rádi vám poskytneme zázemí, pohodu, klid a odpočinek. Těšíme se na vaši návštěvu. ❤️


29 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page