top of page

Ubytujte se se psem: jsme dog-friendly hotel


Míříte k Brnu a hledáte ubytování se psem?  Už nemusíte. U nás jsou totiž zvířata vítána s otevřenou náručí🤗. Máme rádi všechna a pejsky si považujeme obzvláště. Pokud se k nám tedy vydáte s čtyřnohým chlupáčem, bude se mít doslova jako psí veličenstvo. Ano, jsme dog-friendly hotel. 🛎️🐕


  • Moje misky, tvoje misky: Žíža je hrozná věc, to my dobře víme, obzvlášť, když teploty stoupají a je třeba se osvěžit. Zeptejte se na svou mističku u nás na recepci.

  • Pejsci mohou všude: vstup je jim povolen do celého hotelu. Je třeba trošku ukázněnosti, to dá rozum, ale rozhodně nemusí být samotní na pokoji a mohou jít s páníčkem, kam se jim zlíbí.


  • Luxusní pelíšek: na každém pokoji je vám k dispozici místečko pro pejska, a to né ledajaké. Do našich pelíšku se doslova zamilujete vy i váš společník. A pokud by vám po nich bylo při odjezdu smutno, nezoufejte, dají se u nás i zakoupit.


  • Nespočet podrbání za uchem: U nás jsme na psy zvyklí a pro pohlazení nechodíme daleko. Máme své tři kámoše, ale mooooc rádi podrbeme i toho vašeho.


  • Rovným krokem do přírody: Jak daleko? Vyjdete z hotelu a jste v zeleni. Fontána je ideálním startovacím místem na procházky a výlety. Přitom v Brně jste od nás za pár minut. 


  • Vodní živel: Je váš pes vodní šílenec? Super, protože psí pláž je opravdu kousek. Brněnská přehrada je jen pár minut procházky lesem, což oceníte hlavně v teplých měsících. 


A protože my máme opravdu rádi zvířata, tak jich u nás také pár najdete. Můžete potkat královského welsh corgi pembroke, alias Lakky, hravou pomeranianku Daisy, roztomilého havanského psíka Gwenďu nebo naší mazlivou akita inu Gayu. U vchodu vás přivítají suchozemské želvy, jak jinak než Žofky, dva pestrobarevní papoušci a hejno rybiček.

Jsme pyšní na naši rozmanitou rodinu mazlíčků a rádi vás seznámíme s každým z nich. Navštivte hotel Fontána a přesvědčte se osobně.



147 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page