top of page

Zajímavé akce v měsíci květnu v Brně🌸

Májový měsíc voní jarem a přináší s sebou širokou škálu událostí a aktivit, které stojí za to. Pokud už plánujete svůj kalendář na tento měsíc, můžete si do nich zapsat pár nejzajímavějších akcí v okolí našeho hotelu. 


🚗Sraz historických vozidel: Ve středu 1. května si přijdou na své milovníci klasiky. Kolem půl desáté vyrazí z nádvoří Technického muzea automobiloví veteráni a v minutových intervalech projedou brněnskými ulicemi až na hrad Veveří. Kde je můžete obdivovat až do odpoledních hodin, kdy akce končí. Přijďte si je prohlédnout a strávit krásný jarní den ve společnosti historické elegance. K poslechu a tanci vám dokonce zahraje živá kapela a pokud to máte domů z ruky, u nás jsou dveře otevřené.


❤️Den matek v Beauty salonu Fontána: Již brzy nás čeká Den matek a my si pro vás připravili překvapení. Můžete si společně užít program plný profesionální péče a vzácných okamžiků s vaší maminkou nebo dcerou. Čekají vás chvíle plné radosti a relaxace, nezapomenutelné vzpomínky a dobré občerstvení. 

Můžete vybírat z kurzu líčení nebo kompletní revitalizace a čištění pleti a dokonalé relaxace. Akce probíhá 8. a 9. května od 9:30 do 19.00 a je nutné se předem objednat. Kapacita je totiž pouze osm maminek a dcer. 


🏰Brněnská muzejní noc: Již 18.5. nás čeká jubilejní 20. ročník této úžasné akce V průběhu události jsou účastníkům otevřena muzea, galerie, historické budovy a další kulturní památky. Vstupné je doslova symbolické a každá instituce má svůj individuální program. Pokud nejste místní a plánujete akci navštívit, rádi vás ubytujeme v našem rodinném hotelu.


🌳Stezka rozkvetlých stromů: Kolem Brněnské přehrady vede mnoho krásných tras, které jsou v květnu zdobené rozkvetlými stromy a keři. K vodě můžete seběhnout hned od hotelu a vydat se po pěšině kolem vody. Popřípadě se nabízí i možnost objevit okolí stezky Zouvalky. Je to krásná cesta, kdy trasa vede přes přírodní park Podkomorské lesy a můžete si výlet okořenit návratem lodí zpět k hotelu. Vždyť květen je nese jméno po jarních květech a celý máj je měsícem květin.


Květen je opravdu pestrý měsíc, plný zajímavých událostí a příležitostí k objevování přírody v plném rozpuku. Ať už se rozhodnete prozkoumat historická vozidla, užít si relaxaci v Beauty salonu Fontána na Den matek, nebo se vydat na příjemnou procházku kolem přehrady, vždy máte možnost zastavit se u nás alespoň na kafíčko.






12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page