top of page
Obrázek autoraHotel Fontána

Přijďte na Joga, Brunch & Beauty: jóga, relaxace, krása a pohoda u Brněnské přehrady

Už se to blíží a jako každý rok se i letos můžeme těšit na oblíbenou akci Joga, Brunch & Beauty. Jeden den je málo, a proto jsme letos vybrali rovnou dva termíny. Oba jsou zhruba v polovině prázdnin, první připadá na sobotu 27. července a druhý na neděli 4. srpna.


Sejdeme se u nás v hotelu Fontána a užijeme si doslova povznášející den. Cvičit budeme venku na trávníku a v případě nepříznivého počasí máme připravenou i alternativní možnost v podobě zastřešené terasy. Čeká nás den plný pohody, cvičení, dobrého jídla a beauty péče. 🧘‍♀️🍳💄


Na co se těšit?

Ranní Jóga: Akce začíná v 9:00 hodin jógovým cvičením. Společně se protáhneme a aktivujeme své tělo i mysl na den plný relaxace a péče. Jóga je skvělým způsobem, jak začít den, vyrovnáme mysl a naladíme se na stejnou notu.

Guasha Masáž: Nevíte, co si pod názvem představit? Nevadí, protože už v 9:45 si řekneme a ukážeme o tomto druhu masáže více. Jedná se o tradiční čínskou techniku, která pomáhá zlepšit cirkulaci krve a lymfy, uvolňuje napětí a přináší celkovou úlevu obličeji. Ano, zaměříme se na Guashu obličejovou, která má nejen zdravotní benefity, ale uděláme společně i něco pro lifting a zářivost naši pleti.

Relaxace: Po Guasha masáži následuje relaxace, kdy budete mít možnost zcela vypnout a uvolnit se. Společně pošleme myšlenky a sny tím správným směrem a necháme působit vnitřní klid.

Brunch, aneb bez jídla to nejde: Jupíííí, od 10:45 do 12:00 bude podáván brunch přímo v hotelu. Těšit se můžete na dobrůtky a lahodné pokrmy připravené z čerstvých surovin, které vás příjemně nasytí a dodají energii na další část programu.

Denní líčení: Po jídle proběhne líčení každé z účastnic. Jana vám ukáže jednoduché techniky, individuálně natipuje vhodné barvy líčidel a podělí se s vámi o rady a triky pro denní líčení.

Cena a registrace: Cena za celý program včetně jídla, pití, cvičení i líčení je 1290 Kč. Kapacitu jednoho dne jsme stanovili na patnáct žen. Rády bychom nabídli větší, ale pak už by to nebylo ono. Pokud se vám akce líbí a máte zájem o další informace nebo se chcete rovnou registrovat, udělejte tak na emailu: beauty@fontanahotel.cz. 


Na závěr pro vás máme extra tip!

Během víkendu máte vždy možnost akci si protáhnout a zůstat déle nebo vlastně začít dříve. Když přijedete den předem, což vychází u sobotního termínu na pátek a u nedělního na sobotu, užijete si víkend se vším všudy.


K dispozici vám bude soukromé wellness 🧖‍♂️🧖‍♀️ za zvýhodněnou cenu, vkusné pokoje s pohodlnými postelemi 🛏️ a neodolatelné okolí Brněnské přehrady 🌳🌊.


Večer si můžete zajít k vodě na dobrou večeři 🍽️ nebo drink 🍹 a každou sobotu hraje letní kino 🎬. A co vy na to přijedete sama nebo s kamarádkou? 😊



57 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page